Slimmere, op maat gemaakte en duurzamere koffiekeuzes

Beyers' rijke geschiedenis in het branden van koffie heeft geresulteerd in een ongekende expertise en wendbaarheid, waardoor we aan al je behoeften kunnen voldoen. Wij zijn een van de grootste koffiebranders ter wereld en leveren aan grote huismerken en branderijen in Europa en daarbuiten.

Wij zijn hier om je private label koffie naar een hoger niveau te tillen. Onze voortdurende drang naar verpakkingsinnovatie, onze brede waaier aan duurzame opties en ons onbeperkte aanbod van melangecreaties op maat maakt van ons een one-stop-shop voor jouw private label koffieproducten.

Duurzaamheid voorop

Duurzaamheid voorop

Ontdek onze volledige waaier aan certificaten. Wij bieden een breed scala aan duurzame oplossingen die passen bij je operationele en logistieke behoeften. Wist je dat we zelfs jouw koffie kunnen traceren tot het land van oorsprong?

Je eigen kwaliteitsmelanges

Melanges op maat

Bepaal je unieke koffiemelange. Heb je specifieke doelen waar je naar toe wil werken? De expertise van Beyers en onze Q-graders staan tot jouw beschikking om je koffie naar een hoger niveau te tillen.

Jouw one-stop shop

Jouw one-stop shop

Kies uit ons brede assortiment koffieproducten, waaronder capsules, pads, bonen, gebrande en gemalen koffie. Beyers staat bekend om haar flexibele, betrouwbare en klantgerichte aanpak.

Jouw koffiecategoriemanager

Jouw koffiecategoriemanager

Beyers heeft ervaring in meerdere landen, wat ons inzichten en zakelijke kennis geeft in veel verschillende markten. Wij delen die kennis graag met jou.

Geroosterd tot in de perfectie

Geroosterd tot in de perfectie

Onze deskundige branders bepalen het perfecte brandprofiel voor jouw melange. Wij beheersen alle brandparameters om de smaak van elke boon op maat te maken, en zo haar volle potentieel te benutten.

Van boer tot kopje

Van boer tot kopje

Beyers maakt deel uit van de Sucafina-groep, een multinationale koffiehandelaar die in 1977 werd opgericht en gevestigd is in Genève, Zwitserland. Via ons partnerschap heeft Beyers een geprivilegieerde toegang tot wasstations en verwerkingsfabrieken in koffieproducerende landen.