Leverancier worden voor Beyers Koffie?

De inkoopafdeling van Beyers Koffie zorgt ervoor dat we kwaliteitsgoederen en -diensten leveren, op tijd en volgens de ethische normen die Beyers Koffie heeft vastgelegd.

Onze manier van werken

Beyers gelooft dat leveranciers experts zijn die innovatieve, kwalitatieve, duurzame en kostenefficiënte oplossingen bieden. Leverancier zijn van Beyers betekent een partner zijn, die bijdraagt tot onze concurrentievoordelen, groei en rentabiliteit op de private label markt. Het vereist een hoge mate van aanpassingsvermogen en ondernemerschap, in een voortdurend veranderende markt.

Net zoals wij klantgericht zijn, vragen wij onze leveranciers om de goederen en diensten die zij leveren met de grootste zorg te behandelen, zodat onze klanten verzekerd zijn van perfecte resultaten.

Onze focus ligt op duurzaamheid. Om onze doelstellingen te bereiken, vragen wij onze partners om onze visie te omarmen. Om duurzaamheid na te streven, vinden wij dat onze leveranciers onze inzet en focus moeten volgen en hun producten en diensten verder moeten ontwikkelen.

Bij Beyers zijn loyaliteit en respect essentieel. Wij houden ons aan ethische normen en beginselen die integriteit, transparantie en vertrouwelijkheid garanderen.

Klik hier om onze inkoopvoorwaarden te downloaden.

Get in touch

Contact
Attach a file here
Maximum 3 files.
64 MB limit.
Allowed types: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx.